I'm A Mommy's Driver, Rara

Monday, May 3, 2010 Posted by Alya Adreana

Assalamualaikum dan selamat sejahtera.


Hari ini saya cuti semata-mata nak buat balik url baru dan sebagainya. Ecece. Tapi memang seharian saya mengadap komputer ni untuk kumpul maklumat segala.


Untuk hari ini dan pertama kali, saya nak pergi terjah blog I'm A Mommy's Driver. Saya ni silent reader dia. Whoops, kantoi. Saya tak tahu kenapa sejak saya jumpa blog dia, asyik nak tahu je update baru dia. Dengan layout/design blog dia yang menarik tu. Wah, i like it, Rara!






Cantikkan blog I'm A Mommy Driver ni. Tak boring langsung kalau melepak dalam blog dia. Ehehe. Dan pada masa yang sama juga, dia ni kreatif. Saya tinjau-tinjau, banyak jugak tempahan dari customers dia. Memang berbakat Cik Rara kita sorang nih.


Untuk pengetahuan u olls, Cik Rara ni dah berpunya tau. Jangan gatal-gatal nak ngorat dia. Kan kena pelekung ngan boyfriend dia tak pasal-pasal. Kan Cik Rara? -_*. Siapa-siapa nak add facebook Cik Rara, pergi like SINI. Dia cakap facebook itu untuk kawan-kawan blog dia je. Facebook satu lagi untuk kawan-kawan sekolah dia je. Betul kan Cik Rara.


Cik Rara, saya nak tanya ni. Kenapa boleh diberi nama I'm A Mommy's Driver tu? Dulu Raracandyfloss kan kalau tak silap saya.


Okaylah, sekian saja untuk hari ini. Selamat bergembira Cik Rara dengan

I'm A Mommy's Driver dan selamat meneruskan perjuangan dalam berblogging dan kraftangan yang comel ye.


Sekian :)

4 Response to "I'm A Mommy's Driver, Rara"

  1. Kie-yu Says:

    tgkla entri bru sy. ade kraftangan yg comel!

  2. Alya Adreana Says:

    Akan. Terima kasih.

    :)

  3. Rara Says:

    Entri ni 3 May? YaAllah.. sorry sangat sebab tak perasan. Kenapa tak bagitahu hehe. Thankyou sangat :') Terharunya. I hargai sangat entri ni tau. Jawapan kepada kenapa boleh diberi nama I'm A Mommy's Driver adalah masa pergi Singapore, ada nyonya tanya aunty pasal I, masa tu I ada dekat situ, and then aunty I jawab, "You can call her as Rara, and she's not working, she just being her mommy's driver" So balik rumah terus dapat idea nak tukar "I'm A Mommy's Driver" sebab I memang driver kepada mama hehehehe :))

    Thankyou again, dear

  4. Alya Adreana Says:

    @Rara; I dah bagitahu kat kotak chatbox u. mungkin u tak terperasan la kot. takpe. Oh, itulah sebab u guna i'm a mommy's driver ye.

    I hope, u akan terus berblogging. Thanks rara kerana sudi menjenguk di blog ini.

    Agak sibuk dengan kerja-kerja sampai lupa untuk dihapdet. -_-''